April 23, 2018, 02:29:59  
 
 
 
Termeni si Conditii - Automobile Romania - Anunturi Auto GRATUITE
 
Termeni si Conditii
Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre.

AutomobileRomania.ro, poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini.

Site-ul AutomobileRomania.ro, ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile AutomobileRomania.ro, includ reclama, diverse anunturi, mesaje administrative neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje.

Prin agrearea termenilor acordati dreptul AutomobileRomania.ro, de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

Ca utilizator intelegeti si sunteti de acord ca AutomobileRomania.ro, nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a datelor dvs.AutomobileRomania.ro, nu ofera nici o garantie ca: serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra; serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori; datele si informatiile puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere.

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii informatiilor si materialelor pe care le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.

Va obligati sa NU faceti urmatoarele lucruri:

     sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti           permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
     sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un           alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
     sa publicati texte, imagini sau afirmatii explicit sexuale;
     sa postati un anunt de mai multe ori (sa-l dublati sau triplati)";
     sa uploadati la anunturi poze ireale copiate de pe net ori din diferite surse,";

AutomobileRomania.ro, nu garanteaza credibilitatea si acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori;

AutomobileRomania.ro, isi rezerva dreptul de a indeparta asemenea utilizatori datorita incalcarii termenilor si a conditiilor sau a legii, sau isi rezerva dreptul de a indeparta informatiile abuzive sau ilegale.

AutomobileRomania.ro, nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. AutomobileRomania.ro, nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site.

AutomobileRomania.ro, nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, iindirecte, accidentale, sau de alta natura rezultand din:

      imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului AutomobileRomania.ro,;
      acces neautorizat, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
      orice alta problema legata de serviciile site-ului.

AutomobileRomania.ro, are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

 
Un casino online de calitate va oferi strategii eficiente si ghiduri de joc pentru poker sau alte jocuri de cazino.Incurajam jucatorii sa citeasca toate recomandarile inainte de a juca poker online pe bani reali.
Contul Meu
 


Utilizator:


Parola:

  

Inregistrare  Utilizator Nou?
Parola  Parola uitata?

   
 
| Termeni si Conditii | Intrebari Frecvente | Masini Vandute |
   
   AutomobileRomania.Ro ©    
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z

Parteneri: [ Mancare Retete ] [ Free Classified Ads ]